Προσφορά κατασκευής ιστοσελίδας και εκπαίδευση

59€ για να κάνεις πράξη την online επιχειρηματική σου ιδέα με μια ιστοσελίδα, blog ή e-shop. Το 4 ωρών πρόγραμμα δεν είναι θεωρητικό, ούτε σεμινάριο ούτε μαθήματα κατασκευής ιστοσελίδων αλλά καλύτερο! Κατασκευάζουμε το project σου ενώ παρακολουθείτε, συμμετέχετε και μαθαίνετε στη πράξη! -Αρχική τιμή: 99€


Περιγραφή:

Αρχίζουμε άμεσα με τη κατασκευή της ιστοσελίδας σου στα γραφεία μας ή εξ αποστάσεως με TeamViewer και επικοινωνία, όπου παρακολουθείτε, συμμετέχετε και μαθαίνετε όλη τη διαδικασία.

Μετά θα είσαι σε θέση να εξελίξεις & να διαχειρίζεσαι την ιστοσελίδα μόνος σου χωρίς γνώσεις προγραμματισμού!

Έχεις πάθος με τη μόδα, τα ταξίδια, τη φωτογραφία, τη μαγειρική, τη μουσική, την τεχνολογία ή όλα αυτά;

Θέλεις να φτιάξεις μια ιστοσελίδα για την επιχείριση σου, ένα Fashion Blog, ένα ταξιδιωτικό Βlog, ένα Food Blog, ένα site που έχει σχέση με τη μουσική ή ένα online magazine ποικίλης ύλης;

Στοχεύεις ακόμα πιο ψηλά και θέλεις να πουλήσεις προϊόντα στο internet μέσω e-shop και δεν ξέρεις από που να ξεκινήσεις;

Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε στα πρώτα βήματα σου!

Ταυτόχρονα, με την εμπειρία των 10 ετών, σας μεταφέρουμε όλα τα “μυστικά” ώστε να εμφανιστείτε γρήγορα στα αποτελέσματα αναζήτησης του Google και φυσικά πως θα βγάλετε χρήματα μέσω διαφήμισης ή πωλήσεων.

Πιστεύουμε πως ο καλύτερος τρόπος για να γίνεις καλύτερος είναι η πράξη και το πραγματικό περιβάλλον εργασίας.

Δείτε τα Projects που υλοποιήθηκαν , προτεινόμενες ιδέες και συχνές ερωτήσεις.

Αν χρειάζεστε επιπλέον πληροφορίες ή έχετε ερωτήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή Facebook Messenger για να λάβετε άμεσες απαντήσεις. Με την επίσκεψη σας στο MONDO.GR θα εμφανιστεί αυτόματα ένα pop up παράθυρο για συνομιλία.


Βήματα Υλοποίησης

Αφού κλείσετε ραντεβού με την επιχείριση, αναφέροντας το όνομα σας.

1. Την πρώτη μέρα (1-2 ώρες) συζητάμε την ιδέα σας και κατοχυρώνουμε το όνομα της σελίδας, φτιάχνουμε ένα πρόχειρο λογότυπο και κάνουμε ένα προσχέδιο για την σελίδα.

2. Την δεύτερη μέρα (2-3 ώρες) κατασκευάζουμε και παραμετροποιούμε την ιστοσελίδα και βάζουμε περιεχόμενο ώστε να παρακολουθήσετε την διαδικασία. Εδώ θα μοιραστούμε μαζί σας όλες τις γνώσεις μας με συμβουλές για το πως θα εμφανιστείτε στις μηχανές αναζήτησης, πως θα προωθήσετε την ιστοσελίδα και πως μπορείτε να έχετε έσοδα μέσω διαφήμισης, digital marketing και πωλήσεων.

3. Εσείς αναλαμβάνεται τα ηνία του projects σας, δεν υπάρχει καμία δέσμευση από μέρους μας αλλά βρισκόμαστε δίπλα σας, όποτε μας χρειαστείτε με κοστολόγηση ανα ώρα, κατόπιν συνεννόησης.


Όροι προσφοράς

  •  Η Προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά από το AllDeals.gr.
  •  Δεν χρειάζεται να εκτυπώσετε κάποιο κουπόνι, η επιχείριση ενημερώνεται αυτόματα και μπορείτε να κλείσετε ραντεβού μόνο αναφέροντας το όνομα σας.
  •  Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%, επιπλέον υπάρχει ένα ετήσιο κόστος κατοχύρωσης domain name (.gr, .com, .eu) και φιλοξενίας της ιστοσελίδας, ξεκινά από 50€/έτος και δεν αποδίδετε σε εμάς αλλά στην προτεινόμενη εταιρεία web hosting ή οποιαδήποτε άλλη επιλέξετε εσείς.
  • Ακύρωση ραντεβού και αλλαγή ημερομηνίας επίσκεψης μπορεί να πραγματοποιηθεί, απαραίτητα με σχετική ενημέρωση προς την επιχείρηση.
  • Η προσφορά μπορεί να υλοποιηθεί μέχρι 30/06/2019

Η εταιρεία

Η εταιρεία MONDO GROUP ειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων και e-shops σε πλατφόρμα WordPress. Επίσης αναλαμβάνουμε την διαδικτυακή διαφήμιση της εταιρείας σας, στις μηχανές αναζήτησης και στα social media.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2018 αλλά βρισκόμαστε στο χώρο από το 2008, διαρκής στόχος μας είναι να ακολουθούμε και να εφαρμόζουμε τις εξελίξεις στο διαδίκτυο.

Στοιχεία:
Παρασκευοπούλου 38 , 54640 Θεσσαλονίκη
(κοντά στο θέατρο Ράδιο Σίτυ)
Google Maps
Τηλ. 2311 261 581
Κιν. 699 3434 096
E-mail: info[papaki]mondo.gr

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το Website: mondo.gr


Η αγορά της προσφοράς είναι ασφαλής με την υπηρεσία Viva Payments